kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! I_vote_lcapEggdrop Kurulumu & Kullanimi! I_voting_barEggdrop Kurulumu & Kullanimi! I_vote_rcap 
Sinem
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! I_vote_lcapEggdrop Kurulumu & Kullanimi! I_voting_barEggdrop Kurulumu & Kullanimi! I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 172 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 172 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 203 kişi Perş. Ekim 17, 2024 11:33 am tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

Eggdrop Kurulumu & Kullanimi!

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Empty
MesajKonu: Eggdrop Kurulumu & Kullanimi!   Eggdrop Kurulumu & Kullanimi! Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 1:13 am

http://www.egghelp.org/files.htm
adresine baglanarak gerekli olan eggdrop yaziliminin guncel surumunu indirebiliriz
hgesaplardaki eggdroplar genelde eski olmaktadir karsilastirma yaparak kurulum yapmaniz onerili
guncel eggdrop dosyamiz
ftp://ftp.eggheads.org/pub/eggdrop/s...p1.6.17.tar.gz
adresinden indirilmektedi

Kuruluma baslayalim:
Acount'unuzda wget kullanimi yasaklanmamis kullanicilar
wget ftp://ftp.eggheads.org/pub/eggdrop/s...p1.6.17.tar.gz
komudu ile eggdrop yazilimini hesaplarina indirebilirler

Adım1 : Kurulum icin dosyalar aciliyor
tar zfx eggdrop1.6.17.tar.gz
cd eggdrop1.6.17
./configure

Adım2 :
configure isleminden sonra
Type 'make config' to configure the modules, or type 'make iconfig'
to interactively choose which modules to compile.
mesajıyla karsilasiyoruz burada kurulumun 2. adimi icin "make config" veya "make iconfig"
komutlarinin kullanilabilecegini soylemekte.

Adım3 :
make config isleminden sonra
You can now compile the bot, using "make".
mesajı ile karsilasildiginda gerekli butun yazilimlarin gerekli dizinlere yuklendigini
ve kurulumun baslamasi icin make komudunun kullanilmasi gerektigi soylenmektedir.

Adim4 :
make install isleminden sonra
Now run "make install" to install your bot.
mesajı ile karsilasildiginda make install komudunu kullanarak botunuzu calismaya hazirlayabilirsiniz denmektedir

Adım5 :
Installation completed.
mesajıyla karsilasildiginda bu mesaj kurulumun tamamlandigini belirtmektedir
Remember to change directory to /home/xxxxxxxx/eggdrop before you proc eed.
Mesajı da size eggdrop'un kuruldugu dizini gostermekte
/home/xxxxxxxx/eggdrop
dizini icerisine butun hizmetler yuklenmis ve gerekli conf duzeneginizi artik bu dizin icerisinde yapabilirsiniz.
cd ../eggdrop
komudunu kullanarak gerekli dizine bir harekette gecmek mumkundur.

Kurulum icin gerekli tum adimlar basariyla tamamlanmis ve yalnizca conf duzenegi yapilarak eggdrop bot sunucuya baglanmalidir
conf duzenlemek icin
http://www.eggdropturk.com sayfasindaki shirbaz link'ini kullanabilirsiniz.[img][/img

alintidir.
http://mykalbisi.forummum.com

Eggdrop Kurulumu & Kullanimi!
1 sayfadaki 1 sayfası