kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. I_vote_lcapSeni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. I_voting_barSeni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. I_vote_rcap 
Sinem
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. I_vote_lcapSeni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. I_voting_barSeni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 224 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 224 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 224 kişi Cuma Kas. 01, 2024 12:29 pm tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun..

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Empty
MesajKonu: Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun..   Seni Seviyordum Sen Bilmiyordun.. Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 6:35 pm

--------------------------------------------------------------------------------

Seni Seviyordum
Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi...
Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi
İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri
SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu.
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun, herkesten başkaydı işte...
Güldüğü zaman yukarıya bakardı;
Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı...
Ne güzeldiler sen bilmiyordun...
BEN SENİ SEVİYORDUM...
Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler
Duvarlara, vitrin camlarına, kaldırımlara çarpıyordu
Geri dönüyordu, çoğalarak
Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, herseyi erteleyişim oluyordun
Kalp ağrısı oluyordun,
Birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun,
Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk,
Dönemeçler geçiyor,köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk..
Cesurduk..
Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller...
Ben SENİ SEVİYORDUM sen bilmiyordun...
Sevinçlerim oluyordun arasıra sen hiç bilmiyordun
Sonra herhangi biri oldun, bütün sevinçlerim bittikten sonra
Yağmurlar yağdı, serin Haziran akşamları
Derken bir gün uzaktan gördüm seni...
Saçların bana inat başın herşeye meydan okuyarak işte yine aynı
Kalbimi acıttı her zamanki gibi...
Değiştik sanıyordum ve sen yine bilmiyordun
Şimdi bunları anlatsa sana birileri kim bilir yada boşver bilme en iyisi...
http://mykalbisi.forummum.com

1 sayfadaki 1 sayfası