kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. I_vote_lcapmahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. I_voting_barmahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. I_vote_rcap 
Sinem
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. I_vote_lcapmahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. I_voting_barmahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 112 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 112 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 203 kişi Perş. Ekim 17, 2024 11:33 am tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim.

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Empty
MesajKonu: mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim.   mahallede aşağılanıp, horlanan çelimsiz çocuklar gibiyim. Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 6:45 pm

oyunlara ancak adam eksik oldunduğunda kabul edilen beceriksiz çocuklar gibi.
hayata katılmakta güçlük çekiorum.
benim mevsimim son bahar.
sokakların tenhalaşmaya başladığı vakitler.
tek kişilik oyunlar ustasıyım ben.
tek kişilik özlemler, tek kişilik acılar ustasıyım.
ben yağmuru arıyorum.
ben yağmuru arıyorum.
ben yağmuru arıyorum.
ben seni arıyorum.
http://mykalbisi.forummum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» çocuklar Ve Ev Işleri
» Yalan Neden Söylenir? Çocuklar Neden Yalan Söyler? Yalancılığı Nasıl Engelleriz?