Aşk Yağmuru
--------------------------------------------------------------------------------
aşk yağmuru sel oldu taştı gözlerim'den istersen sen söküp al kalbimi yerin'den bırakma beni bu gurbet elinde güller serdim yollarına birgün çıkıp gelesin diye bana kalbim sızlıyor yüreyim aşkına feryat ediyor aşkın'dan gözlerim geceleri uyku nedir bilmez aşkına kul oldum senin sevgine köle oldum ama sen ne yaptın ellerin yari oldun seven kalbimi seni severken öldürdün hep seni düşündüm aşkına aşk dedim ben senin adını kalbime yazdım yıldızlara benziyodu gözlerin seni gördüyüm her an her saniye kalbim aşkın'dan yanıyordu aşk yamuru yağarken ben senin aşkına kul olmuşum köle olımuşum senin umrunda'mı gökte çakan şimşekler sensiz üzerime kabus gibi çöken kara bulutlar aşk yağmuru sicim sicim yağıyor saçlarıma seni aradım aşk yamurların'da göz yaşlarım karıştı aşk yağmuruna aşkınla açtın bu kallbim'de bu yeryim'de bin yara kanar durmaz kalbim'de açtığın aşk yarası dön gel artık bu aşkına daha fazla yoluğunla acı biber olma aşk yarama terkedip gittin beni deymez bir el uğruna sensiz daldım hayallerimle hayal rüyasına seni rüyalarım'da ararım rüyama bile artık gelmiyorsun ne çabuk unutup gittin demek hiç sevmedin beni...