kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! I_vote_lcapHangi Yarınla Sevmiştin Beni ! I_voting_barHangi Yarınla Sevmiştin Beni ! I_vote_rcap 
Sinem
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! I_vote_lcapHangi Yarınla Sevmiştin Beni ! I_voting_barHangi Yarınla Sevmiştin Beni ! I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 449 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 449 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 449 kişi Cuma Kas. 01, 2024 12:41 pm tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

Hangi Yarınla Sevmiştin Beni !

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Empty
MesajKonu: Hangi Yarınla Sevmiştin Beni !   Hangi Yarınla Sevmiştin Beni ! Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 6:59 pm

--------------------------------------------------------------------------------

zaman gün ağırırken gözlerin vurur en yalnız yanımı
sensiz dönmeyen bu dünya bak şimdi bir bir renklerini yitirir gözlerimdeki güneş bütün zemherilerle dökülür bu şiir dudaklarımdan
gözlerine kirpiklerini ben görmeyeyim diyemi kapattın sevdaya..
bıraktım kendimi yaşamaktan uçurumlara ruhumu pazarladım anılarımı geri versinler diye
içimde hiç bir söz kalmadı bilmediğin sitemlerim gitme deyişlerim neye yarar.
neye yarar gelmelerine sakladığım sevinç çığlıklarım
söyle
hangi yanınla sevmiştin beni..
adın "gülsün" içinde yüzümdeki tebessümlerin katili oluveririm seni düşündükçe
yaralarım kendi ellerimden alırım sevdayı
en çocuksu yanım ağlayıverir öksüz kalırım
sen kokar tenim bedenimde yanmadık cehennem bırakmaz yüreğim ellerimden düşüverir
gidişlerine kan doldurup içerim geceleri susarım kimseler anlamaz dilimden konusurum söyleyemem adını
nasıl böyle sevmekten uzaklaştığını sorarım sen susarken bile ben anlarım
Sevemiyorum seni!
sevme sevmekten uzakken beni
yoluma çıkmayan yol ararsın bulmamak için
sen en büyük günahım olursun geceleri infazıma bahaneler ararken
anarım seni adını vururum Sen yoksun mühürleriyle şiirlerime susarım
suskunluğum olursun hiç susmadıgın zamanlarıma
sustum..

sağırlaştım sana, sevdaya söz vermedim senden sonram
olmadı
sözlerine bıraktığım "aşk" yalnız
şimdilerde en sensiz yanım şimdi benden sessiz bana uzak
en çok sana yakın varoluşunun umudu getirmez seni
döndürmez geriye hiç birşeyim ayrılığı yazdın kadere beni böyle ... kederleriyle
bütün dön cümlelerimi susturup gidiyorsun.. hadi git.....
http://mykalbisi.forummum.com

1 sayfadaki 1 sayfası