kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım I_vote_lcapErdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım I_voting_barErdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım I_vote_rcap 
Sinem
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım I_vote_lcapErdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım I_voting_barErdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 426 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 426 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 426 kişi Cuma Kas. 01, 2024 12:39 pm tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Empty
MesajKonu: Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım   Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 5:14 pm

Erdal Erzincan-Gül Yüzlü Sultanım

--------------------------------------------------------------------------------

Gül yüzlü sultanım nemden incindin
Söz katar araya eldir efendim
Ben kulumun haki payına geldim
Aradan noktayı kaldır efendim

Hayal mayal gelir dostun sefası
Budur aşıkların sultanı hası
Maşuğun aşığa cevri cefası
Böyle cevreyleme öldür efendim

Pir Mehmed’im ilmin zatin bilenler
Hayran olur dost cemalin görenler
Kusur mu gözetir sultan olanlar
Bazı kusur işler eldir efendim