kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur I_vote_lcapCinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur I_voting_barCinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur I_vote_rcap 
Sinem
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur I_vote_lcapCinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur I_voting_barCinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 319 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 319 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 319 kişi Cuma Kas. 01, 2024 12:34 pm tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Empty
MesajKonu: Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur   Cinleri Karı-Kocanın Arasına Girmesi Nasıl Olur Icon_minitimePtsi Kas. 17, 2008 10:12 pm

--------------------------------------------------------------------------------

Karı-kocanın arasını açmak şeytanın en beğendiği sanatlardan birisidir. Hic dostu olmaığı
ve insanlarin cogunu da beraberinde cehenneme sürüklemek için zulmü bütün boyutlarıyla kullanabilen azgın bir mahluktur.

İbrahim 22 de : Allah size gerceği vadetti, ben de vadettim. Ama ben sözümden döndüm. Benim sizi küfre zorlayacak bir gücüm yoktu.Ben sizi davet ettim.Siz de benim
davetime kostunuz, O halde beni kınamayın, kendi kendiniszi kınayın, diyor.

Cinlerin tesirinde kıvranan ve şeytana tapanların ne kadar çok oldugunu gördükçe ne kadar da
başarılı olduğunu anlayabiliriz. Büyü yapan sahir, cin seytandan yardim ister ve kadına ya da
kocaya musallat olur. Cinler ekseriyetle bedenin beyin kısmında karar kılarlar. Çünkü oradan diğer uzuvlara kolay etki edebilirler. Hastanın dilinden konuşan bazı cinler, beyinde olduklarını haber verirler. Beyinde olduğu gibi vucudun diğer uzuvlarına girip ağrıya-sancıya sebep olabilirlar. Fakat bu ağrılar cinni oladuğu gibi tibbi de olabilir.

Beyindeki ilgili bölümü tahakkum altına alan cin kadın ile erkeğin yaklaşmasına mani olur. Kadına yapılırsa erkeğe yaklaşamaz ve çok çirkin görür. Erkeğe yapılırsa eşine yaklaşamaz ve çok çirkin görür. Bazen de çirkin bir kadına yapılırsa cinler onu çok güzelmiş gibi gösterirler.

HANGI CINLER BUNLARA SEBEP OLMAKTADIR ?

Bir çok ayette Rabbimiz, insanlarla birlikte cinlere de hitap etmekte ve Ademoğullarına verdigi
emirleri cinlere de vermektedir. Cinler:

72/CİN-14: Ve ennâ minnel muslimûne ve minnel kâsitûn(kâsitûne), fe men esleme fe ulâike teharrev reşedâ(reşeden).
Muhakkak ki; bizlerden Allah’a teslim olanlar da var, (kalpleri) kasiyet (bağlamış) olanlar da var. Kim (Allah’a) teslim olmayı dilerse, mürşidini arar.

diyor.

Cinlerin ruhları yok ama onlar da nefsleri ile cihad ediyorlar. Bunun için murşidine tabi oluyorlar. Başlarının üzerine devrin imamının ruhu gelerek koruma altına alınıyorlar. Allah dostu olan cinler var. Böyle bir cini, hiçbir cinci hoca kontrolu altına alamaz. Diğerleri ise iblisin eline geçince "yakarım" tehdidi ile insanların üzerine saldırtıyorlar.
http://mykalbisi.forummum.com

1 sayfadaki 1 sayfası