İyi Geceler Mesajları'
--------------------------------------------------------------------------------
İyi geceler canım sevgilim.
iyi-geceler-canim-sevgilim
Geceler şimdilik tek engelim ancak ben bu günlerin değerini iyi bilmeliyim.Çünkü ayrı geçen bu geceler olmasa senin yokluğunun ne demek olduğunu nasıl anlayabilirdim.Bensiz gecen ,benli rüyalarla dolsun sevdiğim…
Bir dilek tuttum ve yatıyorum.Şahidim yıldızlar olsun ki bu gökkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağım.Dileğimin ne olduğuna gelince ?
Onu yanımda olduğunda öğreneceksin.Yada hiç bir zaman bilmeyeceksin.İyi geceler canım sevgilim.
İyi Geceler Aşkım
Sen,derin uykularda binbir çeşit rüyalar içinde iken seni düşünmekten uyuyamıyan bu aşığına biraz insaf et biraz gül biraz lutfet ki bende uyuyabileyim.İyi geceler aşkım iyi geceler bebeğim.
————————————————————————————–
Yıldızlar ışıl ışıl göz kırpıyorlar adeta aşkıma .Şahitlik ediyorlar sensiz geçen gecelerime ve sıkıntılarıma.Neyseki bu yalnız gecelerin biteceğini yine onlar söylüyorlar bana.Yaşanmış en büyük aşkların tek şahidi yıldızlar diyorlar ki:hadi yat artık çok az kaldı sabaha.Tatlı rüyalar aşkım hem sana hem bana…
İyi Geceler Mesajları
Bu gönül sana tutkun. Sözlerin yine suskun. Nolursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Herseye ragmen dayanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. İyi geceler aşkım….
İyi geceler Canım
Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Canım çok sıkılıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor. İyi geceler canım….
Tatlı Rüyalar
Tatlı rüyalar sevgilim. Kısaca benli rüyalar Evlilige giden yolumuzda 1 günü de bitirmiş olmanın verdigi mutlulukla uyuyacagım; senin tatlı tatlı gülüşünü düşünerek…Rüyalar ‘ıma bekliyorum. Öpüyorum En tatlı yerinden
İyi Geceler Aşkım
İyi Geceler Aşkım. Ne kadar da sıcak ellerini elllerimde yüzümde hissedemessemde yastıgın verdigi rahatlıgı senin kucagın yorganın ısıtmasına sen sarılıyormuşsun gibi farzetcem. Sen uyurken ben hep seni düşünücem.İyi uyu aşkım. Geceler korkutmasın seni. Üstünü açarsan üstüne örtmeye gelicem iyi geceler aşkım.
İyi Geceler Herseyim
Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim,
Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim,
Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim.
İyi Geceler Herşeyim!