kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
İyi Geceler Mesajları' I_vote_lcapİyi Geceler Mesajları' I_voting_barİyi Geceler Mesajları' I_vote_rcap 
Sinem
İyi Geceler Mesajları' I_vote_lcapİyi Geceler Mesajları' I_voting_barİyi Geceler Mesajları' I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 319 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 319 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 319 kişi Cuma Kas. 01, 2024 12:34 pm tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

İyi Geceler Mesajları'

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

İyi Geceler Mesajları' Empty
MesajKonu: İyi Geceler Mesajları'   İyi Geceler Mesajları' Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 8:02 pm

İyi Geceler Mesajları'

--------------------------------------------------------------------------------

İyi geceler canım sevgilim.

iyi-geceler-canim-sevgilim

Geceler şimdilik tek engelim ancak ben bu günlerin değerini iyi bilmeliyim.Çünkü ayrı geçen bu geceler olmasa senin yokluğunun ne demek olduğunu nasıl anlayabilirdim.Bensiz gecen ,benli rüyalarla dolsun sevdiğim…

Bir dilek tuttum ve yatıyorum.Şahidim yıldızlar olsun ki bu gökkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağım.Dileğimin ne olduğuna gelince ?
Onu yanımda olduğunda öğreneceksin.Yada hiç bir zaman bilmeyeceksin.İyi geceler canım sevgilim.

İyi Geceler Aşkım

Sen,derin uykularda binbir çeşit rüyalar içinde iken seni düşünmekten uyuyamıyan bu aşığına biraz insaf et biraz gül biraz lutfet ki bende uyuyabileyim.İyi geceler aşkım iyi geceler bebeğim.

————————————————————————————–

Yıldızlar ışıl ışıl göz kırpıyorlar adeta aşkıma .Şahitlik ediyorlar sensiz geçen gecelerime ve sıkıntılarıma.Neyseki bu yalnız gecelerin biteceğini yine onlar söylüyorlar bana.Yaşanmış en büyük aşkların tek şahidi yıldızlar diyorlar ki:hadi yat artık çok az kaldı sabaha.Tatlı rüyalar aşkım hem sana hem bana…

İyi Geceler Mesajları

Bu gönül sana tutkun. Sözlerin yine suskun. Nolursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Herseye ragmen dayanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. İyi geceler aşkım….

İyi geceler Canım

Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Canım çok sıkılıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor. İyi geceler canım….

Tatlı Rüyalar

Tatlı rüyalar sevgilim. Kısaca benli rüyalar Evlilige giden yolumuzda 1 günü de bitirmiş olmanın verdigi mutlulukla uyuyacagım; senin tatlı tatlı gülüşünü düşünerek…Rüyalar ‘ıma bekliyorum. Öpüyorum En tatlı yerinden

İyi Geceler Aşkım

İyi Geceler Aşkım. Ne kadar da sıcak ellerini elllerimde yüzümde hissedemessemde yastıgın verdigi rahatlıgı senin kucagın yorganın ısıtmasına sen sarılıyormuşsun gibi farzetcem. Sen uyurken ben hep seni düşünücem.İyi uyu aşkım. Geceler korkutmasın seni. Üstünü açarsan üstüne örtmeye gelicem iyi geceler aşkım.

İyi Geceler Herseyim

Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim,
Denizden çıkan Yosun Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim,
Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim.
İyi Geceler Herşeyim!
http://mykalbisi.forummum.com

İyi Geceler Mesajları'
1 sayfadaki 1 sayfası