Romantik Msn Nickleri
--------------------------------------------------------------------------------
Romantik Nickler
*Ayrılıklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdigi gibi…
*Dünyada iki kör tanıdım; biri beni görmeyen sen, biri de senden başkasını görmeyen ben…
*Kalem olsa dünyadaki bütün ağaçlar ve bütün denizler mürekkep olsa senin şiirini yazamam yine de…
*Ben seni dün sevmedim, çünkü dün bitti. Ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek. Ben seni yarin sevdim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek…
*Rüyalarını gül yapraklarıyla, yatağını papatyalarla süsledim, üzerini sevgiyle örtüp tüm kabusları aldim ki en güzel rüyalari sen göresin…
*Bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel.Çünkü gülüşünü çok özledim…
*Sevgimi bir yerde gökyüzüne yerleştirdim.Kimse beni farketmedi, gözyaşı olup yağdım,sıcak günlere inat,yağmurun gözyaşı
olduğunu kimse anlamadı, Sen bile…
*Sesin değdiğinde yüreğime, yüreğim titriyorsa avuçlarında ve her kapayışta gözlerimi üşüyen bakışlarım ısınıyorsa bakışlarında tek çarem fısıldamaksa
eğer avazım çıktığı kadar fısıldayacağım