kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. I_vote_lcapHayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. I_voting_barHayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. I_vote_rcap 
Sinem
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. I_vote_lcapHayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. I_voting_barHayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 323 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 323 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 323 kişi Cuma Kas. 01, 2024 12:34 pm tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin..

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Empty
MesajKonu: Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin..   Hayat İle Arama Yokluğunu Bırakıp Gittin.. Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 6:44 pm

Bir Tek Adın Kaldı Dudaklarımda,

Bir De Gözlerimde Hatıraların...

Tabutum Olacak,

Gözbebeklerinden Düşen Küflü Çığlıkların,

Kefenim Olacak

Ömür Boyu Susmaların…

Ve Bir Gün,

Sensiz Ölmenin Acısını Bırakacağım Satırlara..

Neden Diye Sorma..

Sadece Yoksun...

Yokluğun İle Varlığın Arasında

Sadece Ölüyorum;

Ötesi Yok İnan.

Varlığının Kepenklerini İndirip

Sensizliğinde Yaşamaya Gidiyorum Yine.

Ve Uyandığımda,

Değişen Hiçbir Şey Olmayacak..

Sen Hep Bana Uzak

Ben Hep Sana Yasak…

Hani Dik Duracaktık Kanlı Pusulara?

Hani Aynı Yürekle Gülüp,

Aynı Gözlerde Ağlayacaktık Mutluluğa?

Yağmurları Bana Emanet Edip,Gittin Sadece…

Şimdi Yalnızlığın İpi Geçti Boynuma.

Yokluğunu Yükledi Sırtıma...

Gittin,

Bir Tek Acıların Kaldı Senden Bana..

Oysa Ben Yemin Etmiştim,

Acıların İçin Sırtımı Semer Bileceğim Diye.

Söz Vermiştim,Sensiz Ölmeyeceğim Diye...

Şimdi Sensizlik Duruyor Baş Ucumda..

Şimdi Ayazlar Yüreğimi Sorguluyor

Ayrılığınla Yüzüme Vurduğun Kapımda..

Söyle Ne Olur...

Beni Unuttuğunu Söyle...

Hiç Sevmediğini Haykır!

Yeminlerinin Yalan Olduğunu,

Sevginin Sahte Olduğunu Vur Yüzüme...

Yemin Olsun ki;

Bir Damla Gözyaşı Düşmez Artık..

Çünkü Gittiğin Gün,

Ayak Uçlarında

""Sana"" Ölmüştüm Sevgili...
http://mykalbisi.forummum.com

1 sayfadaki 1 sayfası