kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? I_vote_lcapÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? I_voting_barÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? I_vote_rcap 
Sinem
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? I_vote_lcapÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? I_voting_barÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 393 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 393 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 393 kişi Cuma Kas. 01, 2024 12:38 pm tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler??

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Empty
MesajKonu: ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler??   ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler?? Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 7:49 pm

BANU ALKAN: Hazır çıplakken bi film çekseydik

ALİŞAN: Anamıda alıp gidecem lan bırakın

MUSTAFA ÇULCU : top mu kale mi?

TÜMER METİN: Doğuştan fenerliyim sizde şahitsiniz

ORHAN GENCEBAY : Bana kaderimin bir oyunumu bu?

Mustafa Sandal : Onun arabası vaarrr aynısından bende istiyorum

EMRAH :
1- Anam bunu km yaptı sana benim babam kim
2- annem yok benim
3- anne yoldan çıkma taammı
4- dr. amca niye sakalım yok benim

ŞAHİN ÖZER: Nan hemşireee seni meşhur edecem

ŞEBNEM ŞEFER : Valla bakireyim buda raporum

İBRAHİM TATLISES : Ben mağrada doğdum bura nere sokun beni geri

MERİÇ : Ahuuuuu

PELE:top içerde kaldı

NİHAT DOĞAN:delikanlıyım ben

REHA MUHTAR:
1-acı var mı anne??
2-her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa

ERBAKAN:bismilahirrahmanirrahim

ARTO: durun ayol kopartacaksınız bitarafımı (ilerde kopacak zaten)

KAYA ÇİLİNGİROĞLU: üff hemşireye bak bee

SAVAŞ AY:Annemin karnından bildiriyorum..

UĞUR DÜNDAR: Buralar hiç hijyenik değil.

GÜLŞEN: off off rehacım nerdesin

AJDAR: bana naneli çikita muz verin ıngaaaaa

AHMET ÇAKAR: doktor ne vuruyosun? deli misin? bakın delisin demedim deli misin dedim

HÜLYA AVŞAR : doğdum doğalı 5 dk oldu ama şu dünyaya hala benden daha güzel bebek gelmedi

ÇAĞLA ŞIKEL: mamamı yedim beşiğimde bekliyorum

SERAY SEVER:bakın ağlarken hiç detone olmuyorum

LATİF DOĞAN -:beni doğurtan ebe olsan küstüm

MÜSLÜM GÜRSES: biz babadan böyle gördük

NECO:bebeksin diyenler nerde hani

BÜLENT ERSOY:fevkaladenin fevkinde bi doğum oldu

NİL KARAİBRAHİMGİL :tek başıma kendim doğdum. .

BERKSAN :Öpüşelim mi (zavallı hemşire)
http://mykalbisi.forummum.com

ÜnlÜler Dogduktan Sonra Neler Dediler??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Öss'den sonra veli ögrenci konuşmaları
» Yaban - Yakup Kadri Karaosmanoğlu
» Traştan Sonra Gezmeye Gitmeyin
» Yazar da artık İsmail'in tavırlarından hoşnutsuzluk duymaya başlar. İsmail bazen bir yere gidip bir kaç gün sonra geri döner. Zeynep Kadın'a karşı çıkmaya ve çok fazla sigara içmeye başlar.
» Sevr Antlaşması