kalbimsin.ile.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kalbimsin.ile.biz

www.kalbimsin.ile.biz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
En iyi yollayıcılar
EmRaH
Hizmet içi Eğitim I_vote_lcapHizmet içi Eğitim I_voting_barHizmet içi Eğitim I_vote_rcap 
Sinem
Hizmet içi Eğitim I_vote_lcapHizmet içi Eğitim I_voting_barHizmet içi Eğitim I_vote_rcap 
By_TipSiz
MeKansiz
Emre-X
Asi_GuzeL
ibrahimk
FiyaKaLii
En son konular
» slm
Hizmet içi Eğitim Icon_minitimePtsi Şub. 02, 2009 1:57 am tarafından FiyaKaLii

» Slm
Hizmet içi Eğitim Icon_minitimePtsi Ocak 12, 2009 8:30 pm tarafından EmRaH

» Londra’da yaşayan Lefkos Hajji’nin (28), sevgilisi Leanne’ye (26) balonla yapmayı planladığı evlilik teklifi kendisine pahalıya mal oldu.
Hizmet içi Eğitim Icon_minitimePaz Ocak 11, 2009 2:40 am tarafından Asi_GuzeL

» Bu Program Msn Yamalarinin En Etkİlİsİ Ve En İŞe Yarayani!!!!mutlaka Bakin!!!
Hizmet içi Eğitim Icon_minitimeC.tesi Ara. 20, 2008 3:02 pm tarafından EmRaH

» Suskun nickler
Hizmet içi Eğitim Icon_minitimePerş. Ara. 18, 2008 11:08 pm tarafından Emre-X

» www.kalbimsin.ile.biz
Hizmet içi Eğitim Icon_minitimeCuma Ara. 05, 2008 7:12 pm tarafından EmRaH

» Banner Avatar etc yapim siteleri.
Hizmet içi Eğitim Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 11:24 pm tarafından EmRaH

» cr komutları , telnet komutları ve oper komutları
Hizmet içi Eğitim Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:27 pm tarafından EmRaH

» Windows Live Messenger eklentileri
Hizmet içi Eğitim Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 9:26 pm tarafından EmRaH

Kimler hatta?
Toplam 347 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 347 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 347 kişi Cuma Kas. 01, 2024 12:35 pm tarihinde online oldu.
Anket
Istatistikler
Toplam 26 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: aşkım

Kullanıcılarımız toplam 1108 mesaj attılar bunda 1056 konu

Hizmet içi Eğitim

YazarMesaj
EmRaH
Administrator
Administrator
EmRaH

Hizmet içi Eğitim Empty
MesajKonu: Hizmet içi Eğitim   Hizmet içi Eğitim Icon_minitimePaz Kas. 16, 2008 2:06 am

Hizmet içi Eğitim

--------------------------------------------------------------------------------

Hizmet içi Eğitim
Özel ve tüzel kişilere ait iş yerlerinde, belli bir maaş veya ücret karşılığında işe alınmış veya çalışmakta olan bireylere görevleri ile ilgili bilgi, beceri, tutum ve alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak üzere yapı¬lan eğitime denir (Demirel 1993:50).
Hizmet içi eğitim toplumun tümüne yönelmiş, eğitimin genel amaçlarını bir bütün olarak gerçekleştirmek isteyen örgün ve yaygın eğitim prog¬ramlarındaki hedeflerin sınırlılığı ve kapsamının belirli şartlarda çalışan kişileri içine almasıyla farklı olan hizmet içi eğitim iş veriminin artırıl¬ması, üretilen mal ve hizmetlerin niteliklerinin yükseltilmesi için gerekmektedir. Böylece ekonomik gelişme içerisinde zamandan ve eğitim har¬camalarından tasarruf edilerek, tüm alanlarda, her kademede ihtiyaç duyulan nitelikli insan gücünü belirli bir süre içinde eğiterek, onu yeni¬liklerden haberdar etmek gerekir. Böylece ekonomik gelişme içinde, za¬mandan ve eğitim harcamalarından tasarruf edilerek bütün sektörlerde, her kademede ihtiyaç duyulan kalifiyeli işgücünü belirli bir süre içinde yetiştirme amaç edinilmelidir.
Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan hizmet içi eğitim sistemleştirilmiş bir eğitimdir.
http://mykalbisi.forummum.com

Hizmet içi Eğitim
1 sayfadaki 1 sayfası